Редактор: e-mail: Кадър: БТВБоксьорът Кубрат Пулев се пошегува с Антон Хекимян в

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВБоксьорът Кубрат Пулев се пошегува с Антон Хекимян в
Коментари Харесай

Кобрата към Хекимян: Ударът ми тежи няколко тона, кажи с коя ръка да ти покажа. Водещият: Няма да го понеса

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Боксьорът Кубрат Пулев се пошегува с Антон Хекимян в ефира на БТВ, че в случай че желае може да му покаже образно какъв брой тежък е ударът му. Думите му пристигнаха след въпроси на водещия дали е контузен и изчислено ли е какъв брой тъкмо тежи ударът му.

" Кубрат Пулев не е контузен. Ако настояваш, мога да ти покажа тук и физически. Казваш с коя ръка, къде, какво искаш да получиш и... Всичко е въпрос на предпочитание. Ей това изучавам и моите племенници - че не би трябвало да взимат нещо, което не е тяхно, един тип да крадат. Човек би трябвало да изиска и ще му се даде. И ти в случай че доста искаш, по другарски мога да ти покажа, че всичко е " шест ". Няколко тона тежи ударът ми ", сподели Пулев, а водещият отвърна: Няма да мога да ги понеса, сигурен съм ".

" На 12 декември ще видите една бойна машина, която ще победи. Парите са няколко милиона, само че не е толкоз значимо. По-важно е, че има идея. Всички сме за малко тук. Тези пари краткотрайно ни трябват, останалото е въздух ", сподели още боксьорът за идния си конфликт с Антъни Джошуа.

Той разяснява и абсурда, който се разигра след думите му, че противникът му го превъзхожда с повече загар. " Подтекстът на моите думи е, че се чудя с какво да кажа, че той ме превъзхожда. Казвам, че по този метод излиза, че с нищо не ме превъзхожда. Съжалявам, че не съм бил по-ясен, скърбя, че по този метод съм го споделил и по този метод наподобява. Нека хората първо да влязат, да прочетат и тогава да си създадат изводите. Аз съм закачлив, имам толкоз другари тъмнокожи, даже моят треньор в Съединени американски щати е подобен, не разделям хората. Кубрат Пулев е човек, който знае какво прави. Да, от време на време се движа по ръба, само че умея. Така съм учтив, че да оправя нещата по този начин, че да не се срамя от себе си. Така съм учтив от своя татко. Търси се метод да ме дискредитират, с цел да ме угнетен и смачкат, да ме победят преди мача един тип ", сподели той.

За думите на Джошуа, че поясите ще бъдат в Лондон на 13 декември, Пулев сподели: " Може би, тъй като след успеха ми ще остана да се повеселя в Лондон и ще си потегли на 13-ти, по тази причина поясите ще са там на тази дата ".

" След мача с Кличко демонстрирах на себе си, че това, което споделям, го извършвам, че заставам зад думите си, че съм мощен темперамент, и с две думи - удивлявам се на себе си, тъй като с безусловно неуважение одобрявам загубите и болките. Така че, мощен човек съм. Доказах си, че би трябвало да има точна и ясна тактика на всичко. Вярата е в основата на всичко ", разяснява той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР